Новости

Зміни в переліку документів, необхідних для реєстрації в службі зайнятості

15.07.2022

Які документи необхідні для реєстрації в службі? 

Фахівці Державного центру зайнятості надали розгорнуту відповідь для всіх майбутніх клієнтів.

Під час реєстрації в службі зайнятості необхідно пред'явити такі документи:

  1. Паспорт (е-паспорт) або інший документ (е-документ на період воєнного стану), що підтверджує громадянство України. Для іноземців - посвідка на проживання.
  2. Довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків або її електронне представлення (крім осіб, які відмовилися від її отримання та мають відмітку у паспорті). 
  3. Документ про освіту (за наявності).
  4. Документ (або відомості електронної трудової книжки), що підтверджує припинення останнього виду зайнятості.
  5. Військово-обліковий документ для військовозобов’язаних громадян.

А також інші документи, визначені п. 17-19 Порядку реєстрації, перереєстрації та ведення обліку осіб, які шукають роботу.

Під час реєстрації у службі зайнятості онлайн через портал Дія Вам необхідно заповнити анкету та додати фото- або скан-копії цих та інших документів, необхідних для реєстрації. У разі підтвердження відомостей, отриманих з державних реєстрів, та підписанні заяви електронним цифровим підписом, оформити який можна через систему Bank ІD, заява потрапляє на розгляд до того центру зайнятості, який Ви обираєте для обслуговування. 

Якщо ви надсилаєте документи через онлайн-анкету чи чат-бот, зазначте реквізити вищезазначених документів. 

Звертаємо Вашу увагу, якщо у Вас нерозірвані трудові відносини з роботодавцем, Ви маєте право зробити це в односторонньому порядку, подавши відповідну заяву в найближчий центр зайнятості разом із заявою про надання статусу безробітного.

Детальна інструкція за посиланням.  

Реєстрація в два кліки – це легко та швидко!

Радимо приєднатися до телеграм-каналу служби зайнятості ( https://t.me/worknowdcz), де щодня розміщуємо понад 2,5 тисячі актуальних пропозицій роботи. 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи