Новости

Для виїзду за межі областей військовозобов'язані мають отримати дозвіл у ТЦК та СП

06.07.2022

Про це повідомив представник Головного управління персоналу Генерального штабу ЗС України полковник Олександр Хлись в етері національного телемарафону, відповідаючи на запитання журналістів.

"Якщо в межах області — не треба. Якщо в межах міста Києва та Київської області — теж не треба. Якщо людина виїжджає за межі області, вона має прибути до керівника ТЦК, уточнити свої дані й отримати такий дозвіл", – зазначив офіцер.

Крім того, він нагадав, що відповідні норми законодавства України діють давно та у зв'язку з поверненням великої кількості чоловіків до своїх домівок виникла потреба в актуалізації облікових даних військовозобов'язаних для розуміння можливостей мобілізаційного ресурсу.

Також полковник Олександр Хлись поінформував про використання додатка Дія для військового обліку у майбутньому.

ДОВІДКОВО:

  • Порядок надання дозволу громадянам України, які перебувають на військовому обліку у ТЦК та СП, на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час за посиланням.

Звертаємо увагу: Президент України Володимир Зеленський жорстко відреагував на нові правила для військовозобов'язаних, та доручив Генштабу доповісти йому про нові обмеженя на переміщення країною для військовозобов’язаних. Більш детально ТУТ.

За матеріалами Збройні Сили України

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи