Новости

ПриватБанк виплачує українцям грошову допомогу від міжнародних організацій: як подати заявку та підключити картку банку

29.06.2022

Українці, які постраждали через військове вторгнення Росії, можуть отримати через ПриватБанк виплати від міжнародних організацій: Гуманітарної організації ООН (World Food Programme, WFP), Агентства ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН/UNHCR Ukraine), Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ), Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (IFRC).

“Незалежно від міжнародної організації та способу отримання допомоги ПриватБанк здійснює виплати на будь-які картки банку без жодних комісій, – розповідає Марiя Страшко, керівник департаменту міжнародних переказів ПриватБанку. – Більш того, співробітники відділень та оператори сервісного центру допоможуть сформувати та подати заявку на отримання допомоги пенсіонерам та тим, хто не розуміє чи не має можливості це зробити”.

Заявку на виплату грошової допомоги від міжнародних організацій можна подати онлайн через платформу єДопомога та представництва ООН. Рішення щодо надання допомоги відповідній категорії населення та сум виплат приймають міжнародні організації. Допомогу можуть отримати:

  • внутрішньо переміщені особи, які перебувають в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб;
  • особи, які проживають/перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях;
  • особи, які проживають/перебувають на територіях, що знаходяться в зоні активних бойових дій України.
  • особи, які мають соціальний статуси: особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я, одержувач допомоги малозабезпеченим сім’ям зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб.

Виплата допомоги здійснюється на будь-яку картку ПриватБанку, в тому числі на Digital картку, яку можна відкрити за лічені хвилини у Приват24.

Детальніше про виплату ПриватБанком допомоги від міжнародних організацій за посиланням.

За матеріалами ПриватБанк

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи