Новости

Місцева влада може надавати додаткові знижки орендарям комунального майна

13.06.2022

В.о. Голови Фонду державного майна України Ольга Батова та команда департаменту оренди Фонду під час вебінарі на тему оренди державного та комунального майна під час воєнного стану, розповіли про нові орендні процедури, а також про пільги та знижки для орендарів по всій території України.

За словами очільниці Фонду держмайна, запровадження спрощених та пришвидшених процедур оренди, а також підтримки орендарів є відповіддю Уряду на запит бізнесу в умовах війни щодо площадок для провадження діяльності.

“Держава значно спростила і пришвидшила орендні процедури та надала суттєві знижки всім підприємцям, які орендують державне та комунальне майно. Це необхідно в сьогоднішніх умовах, коли бізнес є тилом. Також місцевій владі надано можливість самостійно ухвалювати рішення про додаткові знижки для орендарів комунального майна”, – заявила Ольга Батова.

Вона також зазначила, що така підтримка для бізнесу зі сторони держави має на меті пожвавлення економічної активності, збереження і створення робочих місць та відновлення України.

Нагадуємо, що з інформацією про об’єкти оренди можна ознайомитися на сайті orenda.gov.ua

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи