Новости

Кабмін унормував питання атестації здобувачів фахової передвищої та вищої освіти за визначеними спеціальностями у 2022 році

29.03.2022

27 березня 2022 року Уряд ухвалив зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 року №497 з метою унормування питань атестації здобувачів фахової передвищої та вищої освіти за визначеними спеціальностями.

Проведення апробацій і запровадження нових ЄДКІ в умовах воєнного стану є недоцільним, тому закладам фахової передвищої та вищої освіти необхідно надати право присвоєння кваліфікації та видачі дипломів про здобуття освіти без складання ЄДКІ.

Постановою відтерміновується проведення ЄДКІ, зокрема апробаційного, для всіх спеціальностей (проведення ЄДКІ для спеціальностей галузі знань «22 Охорона здоров’я» регулюється окремою постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року №316).

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи