Новости

Як подати заяву на повернення коштів через Електронний кабінет

25.11.2021

Фахівці ГУ ДПС у Рівненській області інформують платників податків про новий сервіс електронного кабінету.

Так, для спрощення процедури повернення помилково та/або надміру сплачених платежів в електронному кабінеті з’явився новий сервіс – «Е-повернення».

З допомогою даного сервісу платники податків мають змогу у режимі 24/7, дистанційно подати заяву на повернення коштів через Електронний кабінет в «три кліки».

Для цього потрібно у головному меню Електронного кабінету в розділі «Заяви, запити для отримання інформації» із запропонованого переліку вибрати форму Заяви про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені:

  • J1302001 – для юридичних осіб або
  • F1302001 – для фізичних осіб.

Після заповнення запропонованих реквізитів Заяви необхідно зберегти її, підписати та відправити територіальному органу ДПС.

Звертаємо увагу на те, що повернення помилково та/або надміру сплачених коштів можливо лише протягом 1095 днів від дати їх сплати та за умови відсутності у такого платника податкового боргу.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи