Новости

МОН звернулося до керівників місцевих органів влади з листом щодо відновлення очного освітнього процесу в школах

17.11.2021

16 листопада 2021 року Міністерство освіти і науки України звернулося до керівників місцевих органів влади з листом № 1/19840-21 щодо відновлення очного освітнього процесу в школах.

"Перебуваючи на постійному зв'язку з керівниками департаментів та управлінь освіти обласних та місцевих адміністрацій, я отримую інформацію про готовність шкіл України повернути дітей за парти. Наразі це вкрай важливо, адже освітній процес у звичному форматі потрібен і учням, і вчителям. Соціалізація, живе спілкування, більш висока швидкість та якість засвоєння навчального матеріалу можливі лише за очного формату", – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Міністр подякував вчителям та їхній активній участі у вакцинальній кампанії, завдяки чому повернення дітей у школи стало реальністю.

У свою чергу Сергій Шарлет звернувся до засновників і керівників закладів загальної середньої освіти з тим, щоб не створювали нових перепон.

Міністр також повідомив і про стан вакцинації від COVID-19 серед працівників ЗЗСО. Повний цикл щеплення отримали понад 533 тис. працівників, або понад 82% від їх загальної кількості. Принаймні однією дозою вакцини щеплено 95,6% працівників шкіл.

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи