Новости

Оновлено правила надання послуг з поводження з побутовими відходами

12.11.2021
Тема:

Постановою КМУ від 28.10.2021 р. № 1124 внесено зміни до Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, затверджених постановою КМУ від 10.12.2008 р. № 1070, а саме:

  • оновлено форму Типового договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами;
  • запроваджено форму Типового індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, який є публічним договором приєднання.

За повідомленням Мінрегіону (див. у розділі «Новини» на офіційному сайті міністерства або за посиланням https://www.minregion.gov.ua/press/news/udoskonaleno-pravyla-nadannya-poslug-shhodo-povodzhennya-z-pobutovymy-vidhodamy-rishennya-uryadu) це дає можливість отримувати відповідну послугу співвласникам багатоквартирного будинку, які не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір, та власникам індивідуальних (садибних) житлових будинків.

Плата виконавцю за індивідуальним договором про надання послуги з поводження з побутовими відходами складається з плати за послугу та плати за абонентське обслуговування. Оплата послуг здійснюватиметься не пізніше 20-го числа місяця, що настає за розрахунковим періодом.

Про зміну тарифів на послуги у разі прийняття відповідного рішення ОМС виконавець у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення їх у дію, повідомляє про це споживачам з посиланням на рішення відповідного органу шляхом розміщення на офіційному веб-сайті виконавця послуг.

Постанова № 1124 набрала чинності 04.11.2021 р.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи