Новости

З 15 жовтня в Херсонській області діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки

13.10.2021

На території Херсонської області з 00 год. 00 хв. 15 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 жовтня.

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін, в даній області останніми днями по індикаторних показниках спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки, що дає підстави для введення червоного рівня. Зокрема, перевищення фіксується по кількості госпіталізованих пацієнтів протягом останніх 7 днів і становить на 100 тис. населення 76,7%.

Крім того, на засіданні доручено в Житомирській, Сумській та Донецькій областях посилити контроль за дотриманням протиепідемічних норм, збільшити ліжковий фонд та ввести додаткові карантинні обмеження на територіях об’єднаних територіальних громад, в яких фіксуються найбільші спалахи захворюваності на COVID-19. Адже, за словами Ігоря Кузіна, спостерігається значне погіршення епідситуації в цих регіонах. Але на сьогодні в даних областях система охорони здоров’я має ресурси для надання своєчасної допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою.

За матеріалами Урядовий портал

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи