Новости

Навчальний рік розпочнеться 1 вересня у звичному режимі

27.08.2021

Старт нового навчального року відбудеться 1 вересня та він буде проходити у звичному режимі. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Уряду 26 серпня. 

“Наразі країна перебуває на зеленому рівні протиепідемічної безпеки, загалом ситуація залишається контрольованою. Це дозволяє розпочати роботу навчальних закладів у звичайному режимі. Навчання має проходити із дотриманням простих протиепідемічних правил - школи підготовлені і мають все для цього необхідно”, – заявив прем’єр-міністр. 

Він також наголосив, що найбільш дієвий спосіб протистояти коронавірусній хворобі - це вакцинація. 

“Минулого року ми спостерігали ситуацію, коли у багатьох школах відбувались спалахи хвороби саме серед працівників освітніх закладів, тому важливою умовою, яка гарантує безпеку вчителя та учня під час освітнього процесу, є вакцинація”, – сказав Денис Шмигаль. 

Нагадаємо, що раніше Уряд змінив карантинні норми для сфери освіти. При посиленні карантину навчальні заклади працюватимуть лише за умови наявності 80% вакцинованого персоналу. 

За матеріалами МОЗ України

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи