Новости

Оприлюднено програми іспиту на рівень володіння державною мовою

08.07.2021

Національна комісія зі стандартів державної мови публікує програми іспитів на визначення рівня володіння державною мовою особами, які зобов’язані володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків, а також особами, які мають намір набути громадянство України.  Програми відображають змістове наповнення іспитових завдань.

Переглянути програму іспиту на рівень володіння державною мовою особами, які зобов’язані володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків, можна за покликанням.

Переглянути програму іспиту на рівень володіння державною мовою особами, які мають намір набути громадянство України, можна за покликанням.

Програми оприлюднюються відповідно до частини четвертої статті  48 Закону України «По забезпечення функціонування української мови як державної».

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ: 01 липня 2021 року Національним агентством України з питань державної служби опубліковано роз'яснення щодо змін у порядку підтвердження вільного володіння державною мовою під час проведення конкурсів на посади державної служби та призначення переможців

Роз'яснення Національного агентства України з питань державної служби від 01.07.2021 №134-р/3 (завантажити).

Реєстрація на іспит на рівень володіння державною мовою розпочнеться 16 липня 2021 року!

Національна комісія зі стандартів державної мови повідомляє, що реєстрація для складання іспиту на рівень володіння державною мовою розпочнеться з 16 липня 2021 року на порталі https://exam.mova.gov.ua/.

Відповіді на поширені запитання стосовно проходження іспиту можна знайти за покликаннням.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи