Новости

Мінфін: Схвалено постанову щодо інформаційної взаємодії між органами, що контролюють надходження до бюджету та органами місцевого самоврядування

16.06.2021

На черговому засіданні Уряду було ухвалено постанову «Про затвердження Порядку обміну інформацією між органами, що контролюють справляння надходжень бюджету та органами місцевого самоврядування».

Відповідно до цього Порядку інформаційна взаємодія відбуватиметься через Інформаційно-аналітичну систему управління плануванням та виконанням місцевих бюджетів «LOGICA».

Міністерство фінансів України є адміністратором ІАС «LOGICA» та забезпечує захист інформації відповідно до законодавства у сфері захисту державних інформаційних ресурсів.

Суб’єктами інформаційних відносин виступають Мінфін, ДПС, Казначейство та органи місцевого самоврядування.

Реалізація зазначеної постанови сприятиме ефективному плануванню дохідної частини місцевих бюджетів за джерелами надходжень та належному виконанню затверджених показників за доходами; організації дієвої системи контролю щодо надходжень до місцевих бюджетів податків і зборів та інших доходів місцевих бюджетів.

За матеріалами Мінфін

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи