Новости

ФОП та наймані працівники в тих регіонах, які цього тижня вийшли з «червоної» зони, все одно можуть подати заявку на 8 000 гривень

21.04.2021

Підприємці та наймані працівники в тих регіонах, які були в червоній зоні, але станом на початок цього тижня вийшли з неї, все одно зможуть податися на отримання 8 тисяч гривень допомоги. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засіданні Уряду 21 квітня.

«Тобто, бізнес в Івано-Франківській чи Закарпатській області так само може подавати заявки на отримання виплат», — додав Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль нагадав, що цього тижня почався прийом заявок на отримання допомоги від держави в розмірі 8 тисяч гривень для фізичних осіб-підприємців та найманих працівників у «червоних» карантинних зонах.

«Це вже вдруге за останні півроку ми запускаємо безпрецедентний для України пакет прямої допомоги бізнесу та людям. Станом на ранок сьогоднішнього дня 206 тисяч людей вже подали відповідні заявки на отримання допомоги», — зазначив очільник Уряду.

За матеріалами Урядовий портал

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи