Новости

ДРС оптимізує структуру своїх територіальних органів

21.04.2021

Кабінет Міністрів України погодився з пропозицією Державної регуляторної служби України щодо утворення міжрегіональних територіальних органів як структурних підрозділів апарату Служби.

Відповідно до розпорядження КМУ від 14.04.2021 № 317-р буде реорганізовано шляхом об’єднання 25 секторів ДРС в областях України та утворено регіональні відділи.

«Ми утворюємо 7 міжрегіональних відділів – Центральний (м.Київ), Дніпровський (м.Дніпро), Західний (м.Луцьк), Карпатський (м.Івано-Франківськ), Південний (м.Одеса), Поліський (м.Житомир) та Східний (м.Харків), які представлятимуть Службу в суміжних областях», –  повідомив Голова ДРС Олексій Кучер.

Необхідність реорганізації територіальних органів ДРС виникла у зв’язку із законодавчими змінами, які відбувалися протягом останніх років та були спрямовані на децентралізацію і зміну адміністративно-територіального устрою.

«Сьогодні у територіальних органах ДРС працюють лише по одному-два фахівці. Об’єднавши їх у відділи по 6-8 осіб, ми прагнемо підвищити ефективність виконання ними основних функцій і завдань, покладених на Службу» – зазначив Олексій Кучер.

Беручи до уваги, що основними функціями територіальних органів ДРС є проведення аналізу проектів та експертизи діючих регуляторних актів місцевих органів влади їх реформування має відповідати змінам сьогодення.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи