Новости

З 19 квітня підприємці та працівники з «червоних» зон зможуть подавати заявки на виплату 8 тис. грн, — Денис Шмигаль

14.04.2021

Під час засідання Кабінету Міністрів України 14 квітня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що Уряд продовжує вживати заходи для посилення боротьби з пандемією та в черговий раз акцентував увагу на важливості дотримання протиепідемічних правил.

Зокрема, очільник Уряду нагадав, що на виконання Указу Президента України й рішення Ради національної безпеки та оборони було затверджено оновлений Національний план вакцинопрофілактики, який передбачає пришвидшення кампанії з вакцинації та ставить це питання на найвищий щабель для всіх органів державної влади.

Також Денис Шмигаль підкреслив, що з 19 квітня фізичні особи - підприємці та наймані працівники з «червоних» карантинних зон зможуть надсилати заявки на отримання 8 тисяч гривень допомоги від держави.

«Міністерством соціальної політики та Міністерством цифрової трансформації у максимально оперативні строки було підготовлено всю необхідну інфраструктуру для здійснення виплат для тих, чия діяльність постраждала внаслідок посилених карантинних обмежень. Як і під час посиленого карантину взимку, заявку на допомогу можна буде оформити через портал або застосунок Дія», – повідомив очільник Уряду.

Також у ході урядового засідання Прем’єр-міністр вкотре наголосив на важливості дотримання протиепідемічних правил та зазначив, що декілька областей вже вийшли з «червоних» карантинних зон.

«Це свідчить, що модель адаптивного карантину працює. Як ми і наголошували: закривати всю країну на локдаун зараз немає ніякого сенсу. Дають результат відповідальні дії місцевих органів влади, які оперативно та з розумінням відреагували на спалахи на місцях», – наголосив Глава Уряду.

За матеріалами Урядовий портал

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи