Новости

Держава готова виплатити допомогу ФОПам та працівникам підприємств, які постраждали від карантинних обмежень у «червоних» зонах

24.03.2021

На доручення Президента України Володимира Зеленського держава виплатить по 8 тисяч гривень фізичним особам-підприємцям та працівникам підприємств, які постраждають внаслідок запроваджених карантинних обмежень у червоних зонах. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступного слова на засіданні Уряду 24 березня.

Прем’єр-міністр зауважив, що через збільшення кількості захворювань в Україні, все більша кількість регіонів потрапляють до червоного рівня епідемічної небезпеки.

«Ми розуміємо, що посилені карантинні обмеження в цих регіонах суттєво обмежують діяльність деяких сфер та підприємств. Тому буде запроваджено грошові виплати та підтримку за аналогією до тієї, яку люди отримували взимку», — зазначив Денис Шмигаль.

Очільник Уряду додав, що розроблено комплекс заходів із підтримки людей та бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування.

«Ми очікуємо від органів місцевого самоврядування для цих людей додаткової підтримки до тих коштів, які виплачуватиме держава. Це буде правильно і відповідально», — наголосив Прем’єр-міністр.

За матеріалами Урядовий портал

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи