Новости

Внесено зміни до форм первинної облікової документації для ЗОЗ

12.03.2021
Тема:

МОЗ ухвалив наказ «Про внесення змін до форми первинної облікової документації № 003-6/о та Інструкції щодо її заповнення» від 09.12.2020 № 2837 (далі — наказ № 2837). Цим наказом № 2837 внесено зміни до наказу МОЗ «Про затвердження форм первинної облікової документації та інструкцій щодо їх заповнення, що використовуються у закладах охорони здоров’я незалежно від форми власності та підпорядкування» від 14.02.2012 № 110.

Відповідно до пп. 1, 2 наказу № 2837 внесено зміни до Форми первинної облікової документації № 003-6/о «Інформована добровільна згода пацієнта на проведення діагностики, лікування та на проведення операції та знеболення» та Інструкції до неї. Крім того, пацієнт надаватиме згоду на присутність здобувачів освіти у сфері охорони здоров’я під час проведення діагностики, лікування, операції та знеболення й на участь науково-педагогічних працівників у проведенні діагностики, лікування, операції та знеболення, яку пацієнт заповнюватиме в ЗОЗ, у якому, в установленому законодавством порядку, забезпечується освітній процес у сфері охорони здоров’я та можуть бути присутніми здобувачі освіти з метою їх практичної підготовки.

Наказ № 2837 набрав чинності 26 лютого 2021 року.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи