Новости

До уваги користувачів електронних сервісів Казначейства: змінено форму Заявок про надання доступу до СДО

17.02.2021

Держказначейство Іінформує про зміну форм Заявок про надання доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства – Казначейство» (СДО).

У формі Заявок оновлено перелік документів, які подаються клієнтами до Казначейства в процесі виконання бюджетів. Перелік документів доповнено назвами відповідних операцій у СДО.

Заявки за оновленою формою слід подавати для підключення нових користувачів, а також у випадку оновлення інформації (зміна ідентифікаційних даних, повноважень тощо) користувачів, яким вже надано доступ до СДО.

В інших випадках подання Заявок за оновленою формою на користувачів, яким вже надано доступ на підставі Заявок старого зразка, не вимагається.

Форми Заявок розміщені за посиланням: офіційний вебпортал Казначейства, рубрика Електронні сервісиСистема дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство»Зразки документів.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи