Новости

Граничний термін сплати ЄСВ підприємцями за 4 квартал 2020 року — 19 січня 2021 року

12.01.2021

Фахівці ДПС в Івано-Франківській області нагадують, що фізичні особи-підприємці зобов’язані сплачувати єдиний внесок не пізніше 19 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

Відповідно до Закону України № 2464-VI "Про збір і облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, фізичні особи-підприємці сплачують за себе єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування щоквартально до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок, або щомісячно авансовим внеском – до 20 числа кожного місяця поточного кварталу.

Відповідно, підприємці, які сплачують єдиний внесок щомісяця – у жовтні за вересень, листопаді за жовтень, грудні за листопад 2020 року та січні 2021 року за грудень 2020 року повинні сплатити його суму у розмірі 1100 грн.

Якщо єдиний внесок сплачується щоквартально, то за ІV квартал 2020 року необхідно сплатити 3300 грн (1100 грн 3 місяці).

Звертаємо увагу платників єдиного внеску, що з 04.01.2021 рокукошти з єдиного внеску сплачуються платниками на нові рахунки.

Переглянути нові реквізити рахунків, на які необхідно сплачувати єдиний внесок розміщено на офіційному веб-порталі Територіальних органів ДПС в Івано-Франківській області в розділі «Бюджетні рахунки».

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи