Новости

Набрала чинності постанова Кабміну про затвердження ліцензійних умов у сфері організації та проведення азартних ігор

31.12.2020

30 грудня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 21.12.2020 №1341 «Про затвердження ліцензійних умов у сфері організації та проведення азартних ігор» (опубліковано в "Урядовому кур'єрі" № 253 від 30.12.2020 р.).

Ліцензійні умови розроблені відповідно до Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» та встановлюють вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензій, передбачених зазначеним Законом, а також вичерпний перелік вимог, обов'язкових для виконання під час провадження відповідної діяльності.

Дія цих Ліцензійних умов поширюється на всіх юридичних осіб, що провадять діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор, а також здобувачів ліцензій.

Документи для отримання ліцензій приймаються Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей за вибором здобувача ліцензії:

  • особисто (за адресою: 01001, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 3);
  • поштовим відправленням з описом вкладення (01001, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 3).
За матеріалами КМУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи