Новости

Без сканування QR-коду не відвідати жодне публічне місце — одна із 5 нових пропозицій Уряду у боротьбі з пандемією

18.11.2020
Тема:

Денис Шмигаль у себе на сторінці в Facebook розповів, що під час виступу у Верховній Раді він представив 5 основних цифрових рішень Уряду, які допоможуть у боротьбі з пандемією в Україні.

Їх планують запровадити найближчим часом:

  • Цифровізація та централізація збору інформації щодо фактів та підозр про випадки інфекційних захворювань. Це дасть нам можливість швидше та ефективніше планувати розширення лікарень, забезпечення персоналом та закупівлі ліків.
  • Вдосконалення застосунку «Вдома» з впровадженням автоматичних штрафів за порушення режиму самоізоляції.
  • Запуск електронного рецепта на антибіотики та розширення програми «Доступні ліки» на антибіотики.
  • Запровадження електронного направлення на ПЛР-тестування, що дасть можливість відстежувати черги в режимі реального часу.
  • QR-коди для публічних місць, які централізовано генерують та розміщують самі заклади. Без сканування такого коду неможливо буде відвідати жоден заклад громадського харчування чи торговельний центр. Якщо потім людина захворіла, то всім, хто був у цьому закладі разом із нею будуть приходити відповідні сповіщення. Зараз таку систему повною мірою почала реалізовувати Велика Британія.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи