Новости

Як розпочати роботу з програмним РРО

09.10.2020

Фахівці ДПС у Донецькій області інформують, що після успішної реєстрації програмного РРО та присвоєння йому фіскального номера наступним кроком є направлення до контролюючого органу інформації про касира та/або електронної печатки каси. Для цього необхідно сформувати та направити в електронному вигляді Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (форма J/F1391801, далі - Повідомлення). Фізичні особи – підприємці, які прийняли рішення про самостійну роботу з програмним РРО, надсилають Повідомлення щодо себе.

Рекомендації щодо заповнення Повідомлення розміщено за посиланням:

Інструкцію з формування сертифіката електронної печатки для програмного РРО можна переглянути за посиланням:

Суб’єкти господарювання, які мають більше одного програмно-технічного комплексу самообслуговування, можуть сформувати необхідну кількість електронних печаток. Сертифікат електронного підпису касира та електронної печатки не можна використовувати одночасно на різних програмних РРО.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи