Новости

Розпочато подання небанківськими фінансовими установами звітності за 9 місяців 2020 року

08.10.2020

Із 5 жовтня запрацював вебпортал Національного банку України для подання звітності небанківськими фінансовими установами. Порядок її подання не змінюється. Інструкцію щодо подання звітності небанківськими фінустановами до Національного банку (далі – Інструкція) та Реєстр показників оприлюднено на сторінках офіційного Інтернет-представництва НБУ.

Інструкцію оновлено в частині переліку форматів звітних файлів (Word, Excel, PDF), які подаються на адресу zvit@bank.gov.ua, деталізовано порядок підписання файлів кваліфікованим електронним підписом, уточнено зміст зворотних повідомлень про отримання звітності, визначено єдину адресу для подання запитів на заміну звітності nbu@bank.gov.ua.

Звертаємо увагу, що в звітному періоді (за 9 місяців 2020 року) удосконалено автоматизований контроль звітних файлів, зокрема, запроваджено порівняння даних поточного звітного періоду з попереднім та новий міжфайловий контроль.

На кінець жовтня заплановано оприлюднення проекту нових Правил складання та подання звітності небанківськими фінустановами, який передбачено затвердити в поточному році та який набуде чинності в І кварталі 2021 року.

За матеріалами НБУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи