Новости

Фонд соціального страхування України відновив виплати

16.09.2020

Фонд соціального страхування України відновив фінансування матеріального забезпечення застрахованим особам, страхових виплат та соціальних послуг потерпілим на виробництві, які раніше було заблоковано через незаконні дії приватного нотаріуса.

Так, сьогодні здійснено фінансування лікарняних, декретних, страхових виплат потерпілим на виробництві та одноразових допомог членам сімей медичних працівників, які померли від COVID-19, витрат на медичну та соціальну допомогу на загальну суму 686,9 млн гривень.

Відповідно до наказу Мін’юсту від 11.09.2020 № 3151/5 скасовано незаконні реєстраційні дії приватного нотаріуса із Дніпропетровської області та внесено зміни у державний реєстр юридичних осіб щодо керівника виконавчої дирекції. Згідно з рішенням правління Фонду обов’язки директора виконавчої дирекції Фонду виконує Тетяна Михайленко.

Нагадаємо, що відповідно до постанови правління Фонду від 14.05.2020 №7, Олену Думу звільнено з посади директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи