Новини

Затверджено Умови оплати праці працівників установ та організацій, що належать до сфери управління Мінветеранів

05.07.2020
Тема:

Наказом Мінветеранів від 03.06.2020 р. № 116 на виконання п. 6 постанови КМУ від 30.08.2002 р. № 1298 затверджено Умови оплати праці працівників установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства у справах ветеранів України (далі — Умови № 116).

Схема тарифних розрядів посад (професій) працівників установ та організацій, що належать до сфери управління Мінветеранів, визначено в додатку 2 до Умов № 116.

Керівникам установ сфери управління Мінветеранів в межах фонду зарплати, затвердженого в кошторисах, надано право (п. 6 Умов № 116):

1) установлювати працівникам конкретні розміри посадових окладів та доплат і надбавок до них;

2) надавати працівникам матеріальну допомогу, в тому числі на оздоровлення, за винятком матеріальної допомоги на поховання, в сумі не більше ніж один посадовий оклад на рік;

3) затверджувати порядок, умови та розміри преміювання працівників відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи в межах коштів на оплату праці.

Преміювання керівників установ сфери управління Мінветеранів, установлення їм надбавок і доплат до посадових окладів, надання матеріальної допомоги здійснюються за рішенням органу вищого рівня в межах наявних коштів на оплату праці (п. 9 Умов № 116).

Наказ № 116 набирає чинності з дня його офіційного опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку