Новини

Нововведення, запроваджені Законом № 466, щодо ПДВ та акцизного податку, - Інформаційний лист податкової № 13

25.06.2020

Державна податкова служба України на своєму веб-сайті опублікувала черговий, 13-й випуск інформаційного листа присвячений нововведенням, які запроваджуються Законом України від 16 січня 2020 року № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

Цього разу мова йде про зміни в оподаткуванні ПДВ та акцизним податком.

Які зміни в процедурі реєстрації платником ПДВ, періодичності податкової звітності та термінів реєстрації податкових накладних, оподаткуванні зовнішньоекономічної діяльності, як розширено перелік підакцизних товарів та врегульовано питання оподаткування акцизним податком виробників електричної енергії – про все це та багато іншого читайте в Інформаційному листі № 13.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

НАГАДУЄМО, раніше ДПС України підготувала Інформаційний лист №12. Нововведення в оподаткуванні податком на прибуток підприємств, запроваджені Законом № 466. Частина 1.

За матеріалами ДПС України

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку