Новини

Інформація щодо порядків використання коштів державного бюджету та затвердження паспортів бюджетних програм.

11.02.2020

Державна казначейська служба України  нагадує, що відповідно до статті 20 Бюджетного кодексу України порядки використання коштів державного бюджету за бюджетними програмами, вперше визначеними законом про Державний бюджет України, затверджуються протягом 30 днів з дня набрання ним чинності, тобто  до 30 січня 2020 року.

Якщо реалізація бюджетної програми продовжується у наступних бюджетних періодах, дія порядку використання бюджетних коштів за такою бюджетною програмою (з урахуванням змін до цього порядку, внесених у разі необхідності) продовжується до завершення її реалізації.

Також відповідно до вищезазначеної статті Бюджетного кодексу України головний розпорядник бюджетних коштів розробляє та протягом 45 днів з дня набрання чинності законом про Державний бюджет України затверджує спільно з центральним органом виконавчої влади, що  забезпечує формування державної бюджетної політики, паспорт бюджетної програми, тобто граничний термін затвердження паспортів бюджетних програм спливає 14 лютого 2020 року.

За матеріалами Держказначейство

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку