Новини

В чому полягає відмінність програмних РРО від класичних

27.01.2020

В чому полягає відмінність програмних реєстраторів розрахункових операцій від класичних? 

Закон відкрив можливість використовувати замість традиційних РРО нову модель - програмні РРО. Але це не заміна класичних РРО, це альтернатива для платників використовувати новітні РРО. У той же час, класичні РРО, які є у продавців та які зареєстровані, вони залишаться та надалі будуть використовуватися. Але у платників з’явилася додаткова можливість застосовувати інший, кардинально новий вид РРО.

Програмний РРО, це фактично програма, яка може буде встановлена на будь- який гаджет (смартфон, планшет, ноутбук, комп’ютер), перетворюючи його на касовий апарат.

Кардинальна відмінність, в тому, що для класичного РРО фіскалізація здійснюється в мікросхемі або в наборі мікросхем, яка знаходиться в середині фіскального блоку.

 У програмному РРО фіскалізація буде здійснюватись на фіскальному сервері ДПС. Це означає, що фактично фіскальним сервером присвоюється фіскальний номер кожному чеку, який генерується таким програмним реєстратором по кожній розрахунковій операції. Після чого чек вважається фіскалізованим. 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку