Новини

Як державним реєстраторам отримати доступ до Єдиного реєстру довіреностей, ЄДР та ДРАЦС

07.11.2019

До уваги державних реєстраторів ЄДР та ДРРП!

На виконання Закону України від 03.10.2019 № 159-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності» державні реєстратори можуть отримати доступ до Єдиного реєстру довіреностей, Державного реєстру актів цивільного стану громадян та Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань шляхом направлення до відповідної регіональної філії ДП «НАІС» належним чином оформленого Замовлення про надання ідентифікаторів доступу до Єдиних та Державних реєстрів.

Форма Замовлення розміщена на офіційному вебсайті державного підприємства «Національні інформаційні системи»: розділ <Реєстри>, підрозділ <Форми договорів>.

Перевірка справжності бланків нотаріальних документів здійснюється через вебсайт Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів, розміщеного за посиланням.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку