Новини

Перерахування коштів за надані пільги та субсидії населенню буде здійснюватися на поточні банківські рахунки підприємств

13.09.2019

Кабмін постановою від 06.09.2019 р. № 834 вніс до Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою КМУ від 04.03. 2002 р. № 256.

Зокрема, змінами передбачено:

  • Розрахунки за надані пільги та субсидії на оплату природного газу, послуг з транспортування, розподілу та постачання природного газу, теплопостачання з підприємствами-надавачами здійснюються на поточні рахунки із спеціальним режимом використання, відкриті в органах Казначейства.
  • Розрахунки за надані пільги та субсидії на оплату послуг з водопостачання і водовідведення та електроенергії здійснюються на поточні рахунки, відкриті в банківських установах.
  • Для проведення розрахунків відповідно до п. 81 Порядку № 256, всі учасники відкривають поточні рахунки із спеціальним режимом використання в органах Казначейства, крім суб'єктів господарювання, які постачають теплову енергію, вироблену з альтернативних видів палива, та підприємств - постачальників (виробників) альтернативних видів палива, яким кошти спрямовуються на поточні рахунки, відкриті в банківських установах.

Також Постановою № 834 встановлено, що залишки невикористаних коштів на оплату пільг та житлових субсидій населенню на рахунках підприємств централізованого водопостачання і водовідведення, вугледобувних та вуглепереробних підприємств, виробників електричної енергії, відкритих в органах Держказначейства, перераховуються на поточні рахунки зазначених підприємств, відкриті в банківських установах.

Зміни набрали чинності з 10.09.2019 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку