Новини

Інспекційний портал поповнився інформацією з плану перевірок Державної фіскальної служби України

02.07.2019

Фахівці, що працюють над Інспекційним порталом, додали останню інформацію про перевірки з офіціного веб-сайту Державної фіскальної служби України до зручного пошуку на порталі. Тож відтепер можна зайти на головну сторінку inspections.gov.ua, знайти своє підприємство за кодом чи назвою, або просто вибрати в переліку контролюючих органів «Державна фіскальна служба України» та дізнатися все про перевірки. 

Раніше ми повідомляли, що Інспекційний портал – це корисний ресурс для бізнесу, який має допомогти підприємництву знайти відповіді на запитання:

  • Чи плануються щодо мене перевірки у 2019 році?
  • Де саме проводитиметься перевірка?
  • Коли розпочнеться та скільки триватиме перевірка?
  • Чи є перевірка комплексною?
  • Що саме буде перевірятися та як підготуватися?
  • Чи правильно визначений ступінь ризику підприємства?

Також раніше ми ділилися покроковими інструкціями, як ним користуватися.

Нагадаємо, Державна регуляторна служба України спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за підтримки Офісу ефективного регулювання (BRDO) запустила Інспекційний портал, який сьогодні активно використовується органами державного нагляду (контролю) та підприємцями.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку