Новини

Нові платні послуги в закладах охорони здоров’я МВС

03.06.2019
Тема:

Кабмін постановою від 22.05.2019 р. № 429 розширив перелік платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я (ЗОЗ) МВС. Відтепер згідно з функціональними повноваженнями такі заклади можуть:

1) надавати меддопомогу в стаціонарних умовах лікарями відповідної спеціалізації (надання консультацій, проведення діагностики, лікування, реабілітації та профілактики хвороб, травм, отруєнь, патологічних станів, ведення фізіологічних станів (під час вагітності), із забезпеченням харчування та умов для перебування в палаті в ЗОЗ МВС за договорами з фізособами та юрособами незалежно від форми власності;

2) проводити медичну, у тому числі військово-лікарську, експертизу з психіатричним, психологічним та психофізіологічним обстеженням у ЗОЗ МВС за договорами з фізособами та юрособами державної форми власності.

Відповідні нові пп. 38 і 39 додано до розд. І Переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах, затвердженого постановою КМУ від 17.09.1996 р. № 1138.

Постанова набере чинності з дня офіційного опублікування (на момент підготовки номера не опублікована).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку