Новини

Оновлені форми документів щодо публічних закупівель: рекомендації Мінекономрозвитку щодо заповнення

03.06.2019

Нагадаємо: наказом від 21.03.2019 р. № 463 Мінекономрозвитку внесло зміни до наказу «Про затвердження форм документів у сфері публічних закупівель» від 22.03.2016 р. № 490 (див. газету «Бухгалтерія: бюджет», № 17–18/2019, с. 3). Він набрав чинності 03.05.2019 р.

У листі від 28.05.2019 р№ 3304-04/22177-06 Мінекономрозвитку надало роз’яснення щодо застосування таких змін.

Зокрема, міністерство повідомляє, що ДП «Прозорро» завершило зміни в електронних формах відповідних документів щодо відображення полів «Вид предмета закупівлі», «Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)», «Номер додаткової угоди», «Сума договору після внесення змін».

Замовники можуть безперешкодно вносити відповідну інформацію.

Що ж до відомостей «Джерело фінансування закупівлі» та «Кількість товарів або обсяг робіт чи надання послуг після внесення змін», то їх Мінекономрозвитку пропонує відображати у полях «Конкретна назва предмета закупівлі» та «Опис змін, що внесені до істотних умов договору» відповідно.

Оскільки лист міністерства має рекомендаційний характер, замовники повинні самостійно вирішувати, відображати інформацію згідно з рекомендаціями чи в інший спосіб (в іншому полі), до моменту, коли форми документів у системі Prozorro не буде приведено у відповідність з урахуванням змін.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку