Новини

“Зелені інвестиції”: Два медзаклади модернізують за сучасними екологічними стандартами

28.05.2019

Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова та Інститут нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова стануть прикладом енергоощадливості та впровадження дружніх до довкілля технологій. Проект екологічних (зелених) інвестицій у цих медзакладах реалізує Міністерство екології та природних ресурсів України разом з Урядом Іспанії.

МОЗ України підтримує ці зміни, тому що енергоефективність - це великий крок до збереження природи, а також економічна ефективність для закладів і комфортніші умови для медиків та пацієнтів.

“Українці заслуговують на єдиний медичний простір та ефективну екосистему в охороні здоров’я. І це наша спільна відповідальність - зробити це реальністю в Україні”, - сказала в.о. міністра охорони здоров’я д-р Уляна Супрун.

Наразі МОЗ України форму єдиний медичний простір: вже трансформована сімейна медицина, на черзі - зміни в поліклініках, лікарнях та госпіталях.

"Медичні реформи, які ви сьогодні впроваджуєте в Україні, фантастичні і дуже вчасні. У нас в країні також проводилася реформа і ми розуміємо, наскільки це складний процес. Але ваші результати вражаючі і я щиро бажаю вам успіху на цьому шляху", - сказала Сільвія-Хосефіна Кортес-Мартін, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Іспанія в Україні.

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку