Новини

Ліцензія на право виробництва, зберігання та реалізацію пального. Що потрібно для її отримання

10.05.2019

Офіс великих платників нагадує, що з 01 липня 2019 запроваджується ліцензування діяльності усіх суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво, зберігання, оптову та роздрібну торгівлю пальним(відповідно до змін передбачених Законом №2628 до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів»).

Так, з урахуванням зазначених законодавчих змін, всім суб’єктам, незалежно від форми власності, які планують здійснювати господарську діяльність з виробництва, зберігання, оптової чи роздрібної торгівлі палива потрібно отримати ліцензію.

Ліцензії видаються терміном на п’ять років за заявою суб’єктів господарювання, до якої додається пакет документів (завірені копії засновницьких документів, договору з акредитованою відповідно до законодавства лабораторією, документи, що підтверджують право власності або право користування земельною ділянкою, тощо).

Копії таких документів не подаються при наявності у відкритих державних реєстрах, якщо реквізити таких документів та назви відповідних реєстрів зазначені в заяві на видачу ліцензії на право виробництва пального.

Якщо зазначені документи видані (оформлені) іншій особі, а не заявнику, такий заявник додатково подає документи, що підтверджують його право на використання відповідного об’єкта.

Зверніть увагу, відповідальність за достовірність даних у документах, поданих разом із заявою, несе заявник.

Повний перелік документів для отримання ліцензії:

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку