Новини

U.S. FDA опублікувало перелік безпечних сартанів

16.04.2019

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (U.S. FDA) опублікувало Перелік непатентованих препаратів кардіологічного призначення, які, за його визначенням, не містять потенційних канцерогенних агентів, зокрема, нітрозаміна.

Очікується, що Перелік допоможе лікарям знайти безпечні альтернативи блокаторів рецепторів ангіотензину II (сартанів) для призначення пацієнтами з групи високого ризику серцево-судинних захворювань.

Перелік, складений американським регулятором, має 40 найменувань лікарських засобів, які використовуються для контролю симптоматики гіпертонії і серцевої недостатності. Ознайомитися зі списком можна на офіційному сайті U.S. FDA.

Джерелоhttps://www.fda.gov/Drugs/DrugSafety/ucm634620.htm

Довідкова інформація

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (англ. Food and Drug Administration, FDA) — державний орган США, який відповідає за регуляцію та нагляд над безпечністю харчових продуктів, біологічно активних добавок, лікарських засобів, вакцин, медичних приладів, ветеринарної продукції та косметики.

За матеріалами Держлікслужба

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку