Новини

Студенти-медики візьмуть участь у дослідженні якості вищої медичної освіти

01.02.2019

15 березня відбудеться міжнародне моніторингове дослідження якості вищої медичної освіти для студентів 4 курсу спеціальності “Медицина”.

Дослідження проходитиме у форматі тесту українською мовою, що розробляється спеціалізованою іноземною агенцією - Національною радою медичних екзаменаторів (США). Результати тесту не вплинуть на успішність студентів поточного навчального року і не можуть стати приводом для виключення студентів з університетів. Навпаки - це дослідження є добрим інструментом для студентів, викладачів і керівництва навчального закладу, щоби отримати об’єктивну оцінку знань та якості підготовки

Дослідження дозволить студентам перевірити свої знання  та порівняти їх з рівнем студентів з інших країн. У свою чергу, заклади вищої освіти отримують правдиві дані про знання українських студентів і розуміння, що треба вдосконалити в процесі підготовки, і на основі цього покращити навчальні програми. Окрім того, моніторингове дослідження допоможе підготуватися ЗВО до здачі міжнародного іспиту з основ медицини як частини єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Нагадуємо, що студенти-медики 3 курсу вже у 2019 році складатимуть ЄДКІ.

Слідкуйте за новинами, незабаром будемо інформувати про зміст дослідження, процедуру та технічні вимоги до складання тесту.

За матеріалами МОЗ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку