Новини

Розпочала роботу Опікунська рада Центру громадського здоров’я МОЗ України

18.01.2019

16 січня відбулося установче засідання Опікунської ради ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

У засіданні взяли участь представники секретаріату Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Національної академії медичних наук України, профспілок працівників охорони здоров’я, міжнародних партнерів ЦГЗ, громадських об’єднань і асоціацій, основною сферою діяльності яких є громадське здоров’я — загалом 8 осіб, які увійшли до складу Опікунської ради. Також були присутні спостерігачі від міжнародних організацій та керівництво Центру.

Володимир Курпіта, генеральний директор Центру громадського здоров’я МОЗ України, та Віктор Ляшко, перший заступник генерального директора, поінформували учасників про мету, завдання та організаційну структуру ЦГЗ, досягнення та пріоритетні напрямки роботи в 2019 р. Після цього члени Ради розглянули організаційні питання її діяльності, обрали голову, заступника і секретаря та узгодили подальші кроки на 2019 р.

Нагадаємо, що 12 жовтня 2018 р. керівництво Центру громадського здоров’я ухвалило рішення утворити Опікунську раду і затвердило положення про неї. Відповідні наказ і положення опубліковано на сайті ЦГЗ.

Опікунська рада є консультативно-дорадчим органом, який створено з метою залучення громадськості до реалізації державної політики у сфері громадського здоров’я та сприяння діяльності Центру.

Детальніше ознайомитися з інформацією про діяльність Опікунської ради можна буде на її офіційній сторінці, котра з’явиться на сайті ЦГЗ.

За матеріалами Центр громадського здоров’я  МОЗ  України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку