Новини

Нова держдопомога та внесення змін до чинної: змінено порядок подання й оформлення повідомлень

18.01.2019

Розпорядженням АМКУ від 13.09.2018 р. № 18-рп внесено зміни до Порядку подання та оформлення повідомлень про нову державну допомогу та про внесення змін до умов чинної державної допомоги, затвердженого розпорядженням від 04.03.2016 р. № 2-рп (далі — Порядок № 2-рп), спрямовані на удосконалення процесу подання надавачами держдопомоги відповідної інформації. Новації такі.

1. Повідомлення про нову державну допомогу її надавач подаватиме:

  • не на електронних носіях нарочним чи електронною поштою, а одразу на Портал державної допомоги, який функціонує на базі офіційного веб-сайту АМКУ (http://pdd.amc.gov.ua),
  • у формі оригіналу електронного документа з накладанням на електронний документ кваліфікованого електронного підпису. Інформацію з обмеженим доступом надавач держдопомоги може подавати в паперовій формі окремо в опечатаному конверті.

2. Затверджено форму Повідомлення про нову індивідуальну допомогу (додаток 1 до Порядку № 2-рп).

Форми Повідомлення про нову державну допомогу та Повідомлення про внесення змін до умов чинної державної допомоги викладено в новій редакції та наведено в додатках 2 і відповідно.

3. Врегульовано питання подання інформації про державну допомогу, що надається кількома надавачами (оновлений п. 1 розділу IV Порядку № 2-рп).

Розпорядження № 18-рп набрало чинності 20.01.2019 р. (через 30 к. дн. з дня його офіційного опублікування).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку