Новини

У ДФС формується Комісія з оцінки корупційних ризиків

17.01.2019

Державною фіскальною службою України в рамках підготовки проекту Антикорупційної програми розпочато процес формування персонального складу Комісії з оцінки корупційних ризиків.

Формування Комісії та її подальша робота здійснюватиметься відповідно до Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої Рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02.12.2016№ 126, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 28 грудня 2016 року за № 1718/29848, Методичних рекомендацій щодо підготовки антикорупційних програм органів влади, затверджених Рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 19.01.2017 № 31, а також Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 08.12.2017 № 1379,  зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22 січня 2018 року за № 87/31539.

Для забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності,  вивчення та врахування громадської думки просимо представників громадськості та експертів, які володіють знаннями про внутрішнє і зовнішнє середовище Державної фіскальної служби України, та мають досвід роботи у сфері її діяльності, долучитись до процесу оцінки корупційних ризиків.

З Положенням про Комісію з оцінки корупційних ризиків уДержавній фіскальній службі України можна ознайомитись на офіційному веб-порталі ДФС за посиланням.

Письмові пропозиції щодо кандидатур просимо надсилати не пізніше 22 січня 2019 року на поштову адресу: 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент з питань запобігання та виявлення корупції.

Склад Комісії з оцінки корупційних ризиків у Державній фіскальній службі України буде оприлюднено на офіційному веб-порталі ДФС після його  затвердження.

За матеріалами ДФСУ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку