Новини

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді

15.03.2023

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що подати декларацію про майновий стан і доходи, отримані протягом 2022 року (далі - декларація) в електронній формі можна скориставшись приватною частиною сервісу - Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua).

У режимі «ЕК для громадян» електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у тому числі для використання права на податкову знижку. 

При складанні декларації в Електронному кабінеті здійснюється  часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному  реєстрі фізичних  осіб, та відомостей про об'єкти нерухомого чи рухомого майна.

Використання  цього електронного сервісу:

скорочує час і витрати при поданні декларації;

мінімізує помилки при заповненні декларації;

надає можливість  подання  копій первинних документів як додаток до  декларації  в онлайн-режимі.

Детальніше з інформаційними матеріалами щодо декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року можна ознайомитися в банері «Деклараційна кампанія 2023» за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/.

 

За матеріалами Головне управління ДПС в Одеській області

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку