Новини

Щодо Закону №8391 про миттєву амортизацію витрат на придбання інверторів, акумуляторів, електрогенераторних установок

20.02.2023

Міністерство економіки ПІДТРИМУЄ наш проєкт закону №8391 про миттєву амортизацію витрат на придбання інверторів, акумуляторів, електрогенераторних установок, зменшення на їх вартість оподаткованого доходу для платників єдиного податку, а також включення таких витрат до податкової знижки громадян.

"У зв’язку із масованими ракетними обстрілами української енергетичної інфраструктури рф увесь бізнес та громадяни України перейшли на інвертори, акумулятори та генератори для забезпечення своєї життєдіяльності.
Враховуючи поточну ситуацію в умовах дії воєнного стану та існуючі виклики в енергетичній системі України, є необхідність державної підтримки як бізнесу, так і громадян, для ефективного, належного та безперебійного функціонування економіки".

Свій висновок надало Головне науково-експертне управління ВРУ.
Мінфін не спромігся проаналізувати, так точно, як і податкова служба. Тиждень тому я звернулася до голови податкового комітету Д. Гетманцева щодо включення цього проєкту на розгляд комітету.

Проте до порядку денного комітету на сьогодні (20.02.2023 року) проєкт №8391 не включено.
Стає остаточно зрозуміло ХТО ставить "палиці в колеса" підтримці українського бізнесу та громадян. А від неугодних ця влада позбавляється.

Джерело

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку