Новини

У Prozorro Market з’явилася можливість завантажувати проєкт договору!

26.01.2023
Тема:

Крім того, для закупівель продуктів, пального, ліків та інших товарів у Prozorro Market замовники можуть скористатися шаблонами договорів, розробленими централізованими закупівельними організаціями.
Ми переконані, що це доопрацювання ще більше спростить досвід використання Prozorro Market та підвищить ефективність закупівель в електронному каталозі.
Завантажуючи проєкт договору при оголошенні запиту ціни пропозицій у Prozorro Market, замовники можуть максимально деталізовано вказати умови постачання (наприклад, кількість точок постачань та їхню регулярність), оплати та прийому товарів.
Відтак усі потенційні постачальники будуть мати перед очима вичерпний перелік умов закупівлі і зможуть коректно виставляти ціну. Тож ситуації, коли після успішної закупівлі в Prozorro Market замовнику та постачальнику ще доводиться пройти важкі узгодження умов договору, мають лишитися в минулому
Ще більше спростити життя замовникам має можливість скористатися шаблоном договору, які розробили експерти з централізованих закупівельних організацій ДУ “Професійні закупівлі” та @Медичні закупівлі України з врахуванням свого найкращого досвіду. Уже доступні шаблони договорів для закупівель пального, овочів і фруктів, ліків та товарів широкого вжитку загалом https://bit.ly/shablony_dohoriv.

І цей перелік буде тільки розширюватися.
Prozorro Market — це інструмент, що покликаний максимально спростити роботу замовникам. Використовуючи запит ціни пропозицій, ви зможете швидко закрити свою потребу в стандартизованих товарах на будь-яку суму — за 8-10 днів. А конкуренція між великою кількістю кваліфікованих постачальників (лише в середньому на одному запиті змагаються 3 учасники) дозволить вам отримувати найвигідніші ціни.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку