Новини

З додаткової винагороди, яка виплачується військовослужбовцям та іншим особам, слід утримувати аліменти

28.11.2022

Постановою КМУ від 11.11.2022 р. № 1263 внесено зміни до п. 8 Переліку видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб, затвердженого постановою КМУ від 26.02.1993 р. № 146.

Уточнено, що з військовослужбовців ЗСУ, інших військових формувань, Держспецзв’язку, Держприкордонслужби, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу органів і підрозділів внутрішніх справ, НАБУ, ДБР, БЕБ, служби цивільного захисту та Державної кримінально-виконавчої служби, співробітників Служби судової охорони утримання аліментів провадиться з усіх видів грошового забезпечення, інших виплат, установлених законодавством, зокрема додаткової винагороди, яка виплачується на період воєнного стану, крім грошового забезпечення, що не має постійного характеру, та інших випадків, передбачених законом.

Отже, з додаткової винагороди, яка передбачена постановою КМУ від 28.02.2022 р. № 168 (та виданими на її виконання відомчими документами), слід утримувати аліменти.

Постанова № 1263 набрала чинності 16.11.2022 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку