Новини

Щодо внесення змін до форми Податкової декларації екологічного податку

16.11.2022
Тема:

16 серпня 2022 року набув чинності наказ Міністерства фінансів України від 21.07.2022 N 206 "Про затвердження Змін до форми Податкової декларації екологічного податку" (далі - Наказ N 206), яким внесено зміни до форми Податкової декларації екологічного податку, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 N 715 (далі - Декларація).

Зокрема, передбачено відображення платниками екологічного податку у формі Податкової декларації інформації щодо місцезнаходження об'єктів оподаткування або об'єктів, пов'язаних з оподаткуванням, що використовуються такими платниками, із використанням Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад, який передбачає зазначення 19 символів.

З огляду на те, що базовим податковим (звітним) періодом для екологічного податку є календарний квартал, то Декларація за формою із змінами, внесеними Наказом N 206, вперше подається:

- за звітний період - IV квартал 2022 року;

- при самостійному виправленні помилок, допущених за минулі податкові (звітні) періоди - з 01.01.2023.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку