Новини

Всі електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет працюють у штатному режимі.

12.10.2022
Тема:

Також Державна податкова служба України інформує, що у зв’язку з масованими ракетними ударами по всій території України, 10-11 жовтня 2022 року тимчасово обмежено доступ до електронних сервісів.

Штрафні санкції не застосовуються до платників податків за умови  виконання таких обов’язків  із дотриманням термінів, визначених пунктом 201.10 статті 201, пунктом 69.1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України.

Нагадуємо, що платники податків у разі відсутності у них можливості своєчасно виконати свій податковий обов’язок щодо дотримання термінів подання звітності, у тому числі реєстрації у відповідних реєстрах податкових або акцизних накладних, розрахунків коригування, подання електронних документів, що містять дані про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального або спирту етилового тощо, звільняються від передбаченої цим Кодексом відповідальності, у тому числі відповідно до пункту 112.8 статті 112 Податкового кодексу України.

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку