Новини

Пам’ятка роботодавцю: Як створити електронний документообіг в системі управління охороною праці

06.10.2022
Тема:

В умовах війни особливого значення для роботодавців набувають нові інструменти, що дають можливість, у тому числі, віддалено ухвалювати необхідні рішення з урахуванням тих викликів, які перед бізнесом ставить російська агресія та пов’язані з нею обмеження.

Державна служба України з питань праці ініціювала створення електронного документообігу в системі управління охороною праці, що сприятиме зниженню навантаження на суб’єктів господарювання.

Відповідний наказ Міністерства економіки України «Про затвердження Порядку впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці» від 28.10.2021 № 839-21 зареєстрували у Міністерстві юстиції України 11 листопада. Цю дату можна вважати початком цифровізації системи управління охороною праці.

Аналіз стану впровадження Порядку на підприємствах свідчить, що роботодавці недостатньо поінформовані про свої нові можливості.

З метою консультаційної підтримки роботодавців у важкий період воєнного стану, Держпраці розробила пам’ятку «Як створити електронний документообіг в системі управління охороною праці».

У пам’ятці зрозумілою мовою викладені основні аспекти щодо:
– переваг електронного документообігу;
– алгоритму дій роботодавця у разі прийняття рішення з його впровадження;
– обов’язків роботодавця.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку