Новини

Затверджено форму Довідки-підтвердження статусу податкового резидента України для уникнення подвійного оподаткування

31.08.2022

Вирішено одну із ключових проблем ризику подвійного оподаткування підприємців за кордоном. Відтепер отримати довідку-підтвердження статусу податкового резидента України можна онлайн.

Мінфін наказом від 19.08.2022 р. № 248 затвердив форму Довідки-підтвердження статусу податкового резидента України для уникнення подвійного оподаткування відповідно до норм міжнародних договорів (далі — Довідка) та Порядок підтвердження статусу податкового резидента України для уникнення подвійного оподаткування відповідно до норм міжнародних договорів.

Державна регуляторна служба в інформаційному повідомленні на офіційному сайті ДРС повідомила, що  затвердження Довідки та визначення механізму її отримання, дозволить уникнути подвійного оподаткування тих підприємців, які провадять діяльність віддалено, у зв’язку з вимушеним переміщенням за межі території України .

(за матеріалами Державної регуляторної служби України;
опубліковано 27.08.2022)

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку