Новини

Щодо реалізації імпортованих харчових продуктів на митній території України, інформація про які викладена мовою, відмінною від державної

25.08.2022

Нагадаємо, постановою КМУ «Про заходи щодо забезпечення в умовах воєнного стану безперебійного постачання імпортованих харчових продуктів і кормів» від 09.03.2022 р. № 234 було запроваджено спрощення вимог щодо обов’язкового маркування імпортованих, зокрема ввезених на територію України як гуманітарна допомога, харчових продуктів державною мовою.  

І ось Кабмін постановою від 19.08.2022 р. № 922 вніс зміни до постанови № 234.

Наразі Уряд скасував норму щодо тимчасової можливості на період дії воєнного стану реалізації імпортованих харчових продуктів на митній території України, інформація про які викладена мовою, відмінною від державної.

Водночас, харчові продукти, ввезені на територію України з 09.03.2022 р. по 01.12.2022 р. , інформація про які викладена мовою, відмінною від державної, можуть перебувати в обігу до закінчення мінімального терміну придатності або граничного терміну споживання (дати «вжити до»).

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку