Новини

Статус платника єдиного податку: як отримати підтвердження?

13.07.2022

Фахівці ДПС у Тернопільській області повідомляють, що відповідно до норм Податкового кодексу України платник єдиного податку може за місцем податкової адреси  безоплатно отримати у контролюючому органі  витяг з реєстру платників єдиного податку.

Для отримання витягу платник має надати відповідний запит за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 16.07.2019 № 308. При цьому, у полі «Спосіб отримання витягу» необхідно проставити бажану форму отримання: безпосередньо в контролюючому органі або в електронному вигляді. Строк надання витягу для зареєстрованих платників єдиного податку не повинен перевищувати одного робочого дня з дня надходження запиту, а для суб’єктів господарювання, які подали заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування, – двох робочих днів з дня надходження запиту. Звертаємо увагу, що роздрукований електронний витяг не вважається оригіналом.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку